Новини

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМИ ЧЛЕНОВЕ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „КИНТЕКС“ ЕАД, ГР. СОФИЯ

03.ное.2021 10:14
Във връзка с предложение на изпълнителния директор на „Държавна консолидационна компания“ ЕАД, гр. София е обявена конкурсна процедура за номиниране на независими членове на Съвета на директорите на „Кинтекс“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „МОНТАЖИ“ ЕАД, ГР. СОФИЯ

03.ное.2021 09:50
Във връзка с предложение на изпълнителния директор на „Държавна консолидационна компания“ ЕАД, гр. София е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Съвета на директорите на „Монтажи“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „НАЦИОНАЛНА СПОРТНА БАЗА“ ЕАД, ГР. СОФИЯ

26.окт.2021 10:58
Във връзка с предложение на министъра на младежта и спорта е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Съвета на директорите на „Национална спортна база“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

Технически проблеми с "Електронната платформа за продажба на имоти“

22.окт.2021 16:09
Във връзка с непланирано прекъсване във функционирането на „Електронната платформа за продажба на имоти“ е невъзможно достъпването й за провеждане на търгове и подаване на документи.

Конкурс за номиниране на независими членове на Съвета на директорите на "Напоителни системи" ЕАД гр. София

18.окт.2021 10:54
Във връзка с предложение на министъра на земеделието, храните и горите е обявена конкурсна процедура за номиниране на независими членове на Съвета на директорите на „Напоителни системи“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Покани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМИ ЧЛЕНОВЕ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „ДЪРЖАВНА КОНСОЛИДАЦИОННА КОМПАНИЯ” ЕАД, ГР. СОФИЯ

14.окт.2021 10:07
Във връзка с предложение на министъра на икономиката е обявена конкурсна процедура за номиниране на независими членове на Съвета на директорите на „Държавна консолидационна компания“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД, гр. Козлодуй

07.сеп.2021 10:35
Във връзка с предложение на изпълнителния директор на „Български Енергиен Холдинг“ ЕАД, гр. София е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Съвета на директорите на „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД, гр. Козлодуй. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „Вазовски машиностроителни заводи“ ЕАД, гр. Сопот

07.сеп.2021 10:19
Във връзка с предложение на изпълнителния директор на „Държавна консолидационна компания“ ЕАД, гр. София е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Съвета на директорите на „Вазовски машиностроителни заводи“ ЕАД, гр. Сопот. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

Конкурс за номиниране на независим член на Управителния съвет на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“, гр. София

25.авг.2021 09:52
Във връзка с предложение на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Управителния съвет на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „Пристанище Варна“ ЕАД, гр. Варна

25.авг.2021 09:49
Във връзка с предложение на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Съвета на директорите на „Пристанище Варна“ ЕАД, гр. Варна. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА УМБАЛ „АЛЕКСАНДРОВСКА“ ЕАД, ГР. СОФИЯ

26.юли.2021 12:14
Във връзка с предложение на министъра на здравеопазването е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Съвета на директорите на „Университетска многопрофилна болница за активно лечение „АЛЕКСАНДРОВСКА“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМИ ЧЛЕНОВЕ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД, ГР. СОФИЯ

21.юли.2021 11:20
Във връзка с предложение на министъра на отбраната е обявена конкурсна процедура за номиниране на независими членове на Съвета на директорите на „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „Летище София“ ЕАД, гр. София

12.юли.2021 11:25
Във връзка с предложение на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Съвета на директорите на „Летище София“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМИ ЧЛЕНОВЕ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „Информационно обслужване“ АД, ГР. СОФИЯ

12.юли.2021 10:57
Във връзка с предложение на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията е обявена конкурсна процедура за номиниране на независими членове на Съвета на директорите на „Информационно обслужване“ АД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.

КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „Държавна консолидационна компания“ ЕАД, ГР. СОФИЯ

12.юли.2021 10:36
Във връзка с предложение на министъра на икономиката е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Съвета на директорите на „Държавна консолидационна компания“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.