Новини

АППК ОБЯВЯВА ЕЛЕКТРОННИ ТЪРГОВЕ
29.апр.2022 11:30
АППК обявява електронни търгове за два имота, както следва:
Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Наредба за електронната платформа за продажба на имоти
15.апр.2022 14:38
Агенцията за публичните предприятия и контрол подготви Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Наредба за електронната платформа за продажба на имоти
Конкурс за номиниране на независим член на Управителния съвет на Национална компания „Железопътна инфраструктура“, гр. София
12.апр.2022 10:33
Във връзка с предложение на министъра на транспорта и съобщенията е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Управителния съвет на Национална компания „Железопътна инфраструктура“, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Покани за номиниране“.
Конкурс за номиниране на независим член на Управителния съвет на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“, гр. София
12.апр.2022 10:32
Във връзка с предложение на министъра на транспорта и съобщенията е обявена конкурсна процедура за номиниране на независим член на Управителния съвет на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Покани за номиниране“.
Конкурс за номиниране на независими членове на Съвета на директорите на „Пристанище Варна“ ЕАД, гр. Варна
12.апр.2022 10:30
Във връзка с предложение на министъра на транспорта и съобщенията е обявена конкурсна процедура за номиниране на независими членове на Съвета на директорите на „Пристанище Варна“ ЕАД, гр. Варна. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Покани за номиниране“.
АППК ОБЯВЯВА ЕЛЕКТРОНЕН ТЪРГ
11.апр.2022 14:55
АППК обявява електронен търг за имот находящ се на ул. „Граф Игнатиев“ № 29, гр. Варна, община Варна, област Варна:
АППК ОБЯВЯВА ЕЛЕКТРОННИ ТЪРГОВЕ
11.апр.2022 14:53
АППК обявява електронни търгове за два имота находящи се в Промишлена зона “Север”, гр. Бургас, община Бургас, област Бургас, както следва:
АППК ОБЯВЯВА ЕЛЕКТРОННИ ТЪРГОВЕ
11.мар.2022 10:21
АППК обявява електронни търгове за два имоти находящи се в гр. Петрич, общ. Петрич, област Благоевград, както следва:
КОНКУРС ЗА НОМИНИРАНЕ НА НЕЗАВИСИМИ ЧЛЕНОВЕ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА "АВТОМАГИСТРАЛИ" ЕАД, ГР. СОФИЯ
14.фев.2022 10:01
Във връзка с предложение на министъра на регионалното развитие и благоустройството е обявена конкурсна процедура за номиниране на независими членове на Съвета на директорите на „Автомагистрали“ ЕАД, гр. София. Публичната покана, ведно с всички необходими документи за конкурса, са публикувани на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол в Раздел „Пoкани за номиниране“.
НАСОКИ НА ОИСР
02.фев.2022 15:14
Насоките на ОИСР за борба с корупцията и почтеност в държавните предприятия, преведени на български език с любезното съдействие на ОИСР, са достъпни на интернет страницата на АППК в раздел „Публични предприятия“ от главното меню.